Reviews


5 stars after 330 reviews
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg aan te raden! Eten was weer heeeeerlijk 👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte goed, snel en warm bezorgd! 10/20/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Enige wat fijn was geweest, was als de pizza al gesneden was. We waren hier vanuit gegaan en hadden dit ook niet aangegeven bij bestellen moeten we wel bekennen 10/8/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bezorging snel en pizza was uitstekend !!!!! 9/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/25/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/5/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer waren de porties ongelijk en er zat geen parmenzaanse kaas op. Jammer 8/31/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij waren blij verrast over de vriendelijkheden van het personeel. Helaas was 1 broodje niet goed doorgekomen maar dit was binnen afzienbare tijd opgelost en met de welgemeende excuses. Alle maaltijden waren erg lekker en was meer dan genoeg en ook nog na 10 minuten was het eten nog gewoon heet. Al met al een verrassend lekkere ervaring. Als wij weer in de buurt zijn komen wij zeker nog een keer terug. 8/22/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4-kazen pizza was heerlijk en lekker dun. Dit was alweer de 3e keer dat ik bij Luigi bestelde. Dat zal zeker vaker gebeuren. 8/22/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de beste pizza in Zeist! De kip en shoarma is heerlijk gemarineerd en alles smaakt super vers ! 8/15/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, altijd op tijd en vriendelijke bezorgers. Aanwinst voor Zeist! 8/6/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was iets eerder dan verwacht dus stond onder de douche. Maar dat is niet erg haha. Eten was verukkelijk en zeker een van de beste calzones die ik ooit heb gehad. Zeker een aanrader. 7/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijk, kwalitatieve zeer goed .. ruime assortiment.Wat ik zeer belangrijk vindt is Hygiëne en lekker eten .. 10/10 uiteindelijk daar gaat het om hè ! 7/25/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk van smaak en goed warm 7/17/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten bij Luigi s. Deze keer had ik een broodje gezond met ei ipv ham. Ik vond het heel.lekket. had het nog lekketder gevonden als ik een bruin brood had kunnen kiezen. 7/15/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. Punt! 7/13/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weet niet of je voor de saus apart moet bestellen, maar er zat geen saus bij. Verder was het eten heerlijk, warm en de kip goed gekruid. Zeker een aanrader. Nog klein puntje, had het fijn gevonden als de pizza gesneden was. Tot de volgende keer! 7/7/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, weer heerlijk gegeten! 7/6/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service 7/4/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza kwam te laat. 7/4/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Inmiddels al meerdere keren hier wat eten besteld en mijn gasten en ik zijn altijd tevreden. De meest recente bestelling ontbrak er wat bestelde knoflooksaus maar dat hebben gewoon nog opgehaald nadat we erachter kwamen dat het ontbrak. Je proeft goede kwaliteit pizza met verse ingrediënten en een krokante bodem. Erg vriendelijk en warm personeel naar mijn mening. Zullen er zeker weten regelmatig blijven bestellen. Bedankt en tot volgende keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed gegeten. 6/27/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dit keer. We bestellen vaak en altijd snel geleverd. Nu 1,5 uur moeten wachten en het eten was niet wat we normaal gewend zijn: We hebben rwee van de drie maaltijden weggegooid. 6/18/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, smakelijke Pizza, goed warm. Met iets minder gekruid als tijm wellicht nog lekkerder. 6/10/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer als gewoonlijk lekker en goed warm. 6/9/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer net als altijd super lekker en goed warm daar hou ik van. De enige in Zeist waarvan je gewoon weet dat je lekkere eten krijgt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 6/3/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld.. pasta en pizza waren heerlijk! Echt een aanrader! 5/28/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne pizza, lekker knapperig, en precies op tijd klaar om opgehaald te worden. Een prima restaurant! 5/26/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker, fijn dat er iets erbij of iets eraf kon (paprika in dit geval) 5/22/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer zoals gewoonlijk overheerlijk! Beste eetzaak in Zeist!!! 5/19/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk!!! Zoals gewoonlijk ook bezorger vriendelijk!! 5/14/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde wat lang (5 kwartier) maar de pizza en de kipfilet waren héérlijk en daar gaat het om. Een van de beste pizzeria's van Zeist! 5/13/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
Pizzeria Luigis 5 stars after 330 reviews
Pizzeria Luigis