Reviews


5 stars after 182 reviews
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs kwaliteit is helemaal in orde. Lekkere gerechten wat smaakt naar authentiek Italië. 1/2/2021
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd, goed warm, heel smakelijk. Goed verzorgd. Kom weer terug. 1/1/2021
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij vinden het eten niet lekker!!!! 12/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This is the 3rd time we ordered from Luigi's in a week, as we really liked the food. The first 2 times I ordered via Thuisbezorged and at 2nd delivery, the delivery guy told us that we should order directly with the Luigi's website next time, so I ordered this time directly, but I do not see any difference, as I was still charged the same price as I pay via Thuisbezorged and I still had to pay the delivery cost. So not sure how does this benefits me, as via Thuisbezorged I get points everytime I order, which I can redeem for cash payments. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het altijd super vezorgt 12/26/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op de website kon ik kiezen bij bezorgen voor pinkosten maar kon niet kiezen om te pinnen aan de deur patat zonder saus ontvangen terwijl ik met saus had besteld en bezorging bijna 55 minuten opgewacht en opmerking dat de bel stuk is werd niet gelezen. 12/25/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk jongeman 5 sterren Jammer dat jullie geen chorizo. In het assortiment hebben 12/19/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede openingstijden en super lekker eten altijd! Het zou wel fijn zijn als je via de site ook online fooi kan geven zoals op thuisbezorgd. Bedankt! 12/19/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was heerlijk, maar wel een beetje afgekoeld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd snel bezorgd, vers en goed warm. 12/11/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza's van Zeist. Daarnaast hebben ze de grootste menu en altijd vriendelijk personeel!, Zeker een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik weet niet wat er op de pizza gestrooid wordt maar de Pizza salami smaakte hetzelfde als de Margaritha.. vreemde smaak.. (met heel veel knoflook) het was geen Orogano maar iets anders wat de smaak van de pizza helemaal weghaalde. Erg jammer.. had er veel Van verwacht. 11/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en de mosselen in tomatensaus smaakte weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
saus over alles in de zak jammer. 11/14/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 11/7/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De heerlijke pizza en zeer vriendelijk zowel aan de telefoon en de bezorging 11/5/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/2/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging prima op tijd,Pizza was heerlijk..toppie 10/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima 10/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de zoveelste keer: heel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg aan te raden! Eten was weer heeeeerlijk 👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte goed, snel en warm bezorgd! 10/20/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Enige wat fijn was geweest, was als de pizza al gesneden was. We waren hier vanuit gegaan en hadden dit ook niet aangegeven bij bestellen moeten we wel bekennen 10/8/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bezorging snel en pizza was uitstekend !!!!! 9/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/25/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/5/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer waren de porties ongelijk en er zat geen parmenzaanse kaas op. Jammer 8/31/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij waren blij verrast over de vriendelijkheden van het personeel. Helaas was 1 broodje niet goed doorgekomen maar dit was binnen afzienbare tijd opgelost en met de welgemeende excuses. Alle maaltijden waren erg lekker en was meer dan genoeg en ook nog na 10 minuten was het eten nog gewoon heet. Al met al een verrassend lekkere ervaring. Als wij weer in de buurt zijn komen wij zeker nog een keer terug. 8/22/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4-kazen pizza was heerlijk en lekker dun. Dit was alweer de 3e keer dat ik bij Luigi bestelde. Dat zal zeker vaker gebeuren. 8/22/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de beste pizza in Zeist! De kip en shoarma is heerlijk gemarineerd en alles smaakt super vers ! 8/15/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, altijd op tijd en vriendelijke bezorgers. Aanwinst voor Zeist! 8/6/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was iets eerder dan verwacht dus stond onder de douche. Maar dat is niet erg haha. Eten was verukkelijk en zeker een van de beste calzones die ik ooit heb gehad. Zeker een aanrader. 7/30/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2020
Pizzeria Luigi's Slotlaan 289 0302027337
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Pizzeria Luigis 5 stars after 182 reviews
Pizzeria Luigis